Qui som

 

Logo Abans de que, a pocs quilòmetres, es construís el monestir de Santes Creus, ja existia Vilardida. Situat en un turó a la fèrtil vall del riu Gaià, aquest petit poble havia estat, primerament, un assentament ibèric i, més tard, una vil·la romana. De l’època musulmana en resten les infraestructures de regadiu que agafen l’aigua del riu i reguen les hortes d’aquesta Vall del Gaià.


Actualment a Vilardida (comarca de l’Alt Camp) hi vivim vuit persones. Curiosament pertany a dos municipis, Vila-rodona i Montferri. Està dins de la Ruta del Cister, dels Castells del Gaià i dels Cellers Modernistes.

 

Vilardida és un poble petit i pintoresc, on sembla que els anys no hagin passat ja que tot es manté sense canvis. Destaca l’Església de Santa Maria de Vilardida (d’orígens romànics), el castell o torre de defensa i una façana modernista.


Cal Calaf és una casa amb restes arquitectòniques del segle XII. La família Calaf, de tradició pagesa, ens dediquem principalment al cultiu de cireres, préssecs i hortalisses com calçots, patates i fesols del ganxet entre d’altres de temporada.

 

Venem els nostres productes a l’agrobotiga de casa on a més, també comercialitzem tot tipus d’articles útils relacionats amb l’agricultura i la jardineria. La nostra vocació és donar el millor servei i assessorament en matèries agrícoles donada la nostra experiència professional.